Wij zijn gewoon online!

Wij zijn online

Beste (toekomstige) klanten. Vanwege de huidige ontwikkelingen in de markt ervaren we wat meer volume bij aanvragen. Wees niet bang, we zijn gewoon online en proberen alle vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Het kan wel iets langer dan gebruikelijk duren!

Beschikbaarheid

Pandora is gewoon te gebruiken, wij ervaren momenteel geen hinder van de huidige ontwikkelingen in de markt.

Zoals we hierboven al aan hebben gegeven krijgen we wel een grote volume aan mails, waardoor onze response tijd wat langer is dan u van ons gewend bent.

26 reacties op “Wij zijn gewoon online!”

 1. Hallo.Ik zoek een plug and play iptv kastje.Heb evt een vaste internetaansluiting ter beschikking.1 die makkelijk is in gebruik dus zonder iets te hoeven downloaden ect.Welke kan ik het beste nemen? Ik ben echt een leek in dit soort dingen.En evt instructies over verlenging hoe dat werkt.Mvg

 2. Super snelle service
  Ik zou graag voor onze andere tv ook hebben maar dat lukt niet omdat we maar 1 emailadres hebben
  Kun je helpen?

  • Hallo Akkie,

   Wij doen erg ons best! Je kunt met hetzelfde e-mailadres nog een account bestellen hoor. Mocht je verder hulp hebben dan kun je ons 7 dagen per week bereiken via e-mail.

 3. Goedeavond zou graag om te proberen 3mnd abonnement Willen afsluiten, maar kan ik op een andere manier betalen ipv met bitcoin? Vast bedankt

 4. Kan ik via Tivimate app jullie kanalen bekijken? Hoe lang duurt het vanaf aanmelden tot dat jullie kanalen beschikbaar zijn? Kan ik ook in Spanje met jullie abonnement blijven kijken?

  • Ja, je kunt ook via Tivimate gebruik maken van ons abonnement. Als je de betaling hebt gedaan dan wordt het dezelfde dan nog geactiveerd. Je kunt ook in Spanje gebruik maken van ons abonnement.

  • Leuk dat je wilt verlengen voor 6 maanden. Je kunt de bestelling plaatsen via onze website, als je in de notities aangeeft dat je je vorige bestelling wilt verlengen dan komt het helemaal in orde.

 5. Ik wil graag een 3 maanden abonnement. Maar ik kan her land Nederland niet aanklikken. Ik kom nu uit op betalen met bitcoin maar wil betalen met euros

 6. Hebben jullie Playsport en Eleven sport van België
  Wij hebben 100 mbps van internet snelheid
  Geen smart tv
  Kan ik via mijn tablet dan met een Chromecast kijken
  En is er een beveiligde VPN .
  Ik ken er niets van want ik wil geen moeilijk heden hiermee
  Kan ik betalen via pay pal
  Bedankt

  • Beste Jef,
   Playsport & Elevensport zitten inderdaad in ons aanbod.
   100MBPs moet voldoende zijn voor een goede kijk ervaring.

   Onze servers zijn sterk beveiligd, uiteraard kunt u ook aan uw kant een VPN aanzetten, U kunt via uw Tablet en Chromecast kijken via een IPTV app zoals IPTV Smarters Player.

   Op dit moment accepteren we helaas geen PayPal, enkel alleen Crypto of Bankoverschrijving.

 7. Beste heer, mevrouw,

  Ik wil mijn abonnement verlengen voor 3 maanden vanaf 27-06-2023.

  Ik heb nu een maandabonnement t/m 26-6-2023.

 8. Goedemorgen,
  Ik heb net het bedrag overgemaakt en per mail ook de betaalbewijs verstuurd. Wanneer kan ik de inlog gegevens ontvangen?

  Met vriendelijke groet,
  Remco Bhagwandin

  • Hallo Remco,

   Gemiddeld wordt dit binnen 2 uur afgehandeld en uiterlijk binnen 24 uur. Mocht je het nog niet ontvangen hebben neem dan even contact op via de mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *