IPTV Installeren

IPTV installeren of Demo aanvragen

Hoe kun je IPTV installeren? Met IPTV installeren hebben we het over installeren van een IPTV-applicatie op een apparaat. Wij leggen het hieronder stap voor stap uit of je kunt contact opnemen met onze klantenservice.

Op welk apparaat wil je IPTV kijken?

IPTV op verschillende apparaten installeren

Voordat je aan de slag kunt gaan met het installeren van IPTV moet je natuurlijk wel weten op welk apparaat je IPTV wilt kijken. Wij zullen hieronder de volgende apparaten behandelen:

 1. Smart-TV
 2. Smartphone of tablet
 3. Computer
 4. IPTV Ontvanger of mediabox

1. Smart-TV

Met een smart-TV kun je eenvoudig een IPTV applicatie downloaden via de appstore of playstore. Wij zullen de makkelijkste applicaties hieronder behandelen. Kijk of je een van de volgende applicaties kunt downloaden:

 • Flix IPTV
 • IBO IPTV Player
 • NET IPTV
 • Smart IPTV
 • SET IPTV
Na het downloaden van een van de bovenstaande apps kun je het macadres dat verschijnt op je beeldscherm aan ons doorgeven. Vervolgens zullen wij de demo voor je uploaden, verder hoef je niets te doen. Wij zullen de demo zo snel mogelijk activeren, u ontvangt een bevestigingsmail na de activatie.

2. Smartphone of Tablet

IPTV app voor smartphone of tablet

Voor op je smartphone of tablet kun je een van de volgende applicaties downloaden via de app of playstore:

 • IPTV Smarters player
 • Xtream IPTV player
 • IPTVX

Voor deze applicaties heb je een username, password en url nodig. Vul hieronder het formulier in, vervolgens zullen wij een demo account voor je aanmaken en de juist login gegevens sturen. 

Hoe kun je inloggen?
Klik op login with xtream codes api (XC API), vervolgens kun je inloggen met de username, password en url die wij naar je sturen.

3. Computer

Voor op je computer kun je de volgende IPTV applicatie downloaden. Deze applicatie werkt hetzelfde als op je smartphone of tablet. Je kunt inloggen met een username, password en url. 

Download link: IPTV Smarters Player

Vraag je login gegevens aan via het bovenstaande formulier bij #2 

4. IPTV Ontvanger of Mediabox

Voor elke IPTV ontvanger of mediabox zijn er verschillende instructies. Neem contact met ons zodat wij de juiste instructies kunnen geven. Vul het onderstaande formulier in.