De 10 meest gestelde vragen omtrent IPTV, Bekijk ze hier!

10 meest gestelde vragen

Voordat je overstapt naar een IPTV provider komen er hoogst waarschijnlijk verschillende vragen in je op. In dit artikel worden belangrijke vragen als de prijzen, vereisten, risico, installatie etc besproken. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice

IPTV staat voor Internet Protocol Television, een technologie waarmee televisiezenders via internet verbindingen worden geleverd. Bekijk ook: Wat is IPTV en hoe werkt het?

Nee, IPTV is alleen beschikbaar op apparaten met internetverbinding, zoals smart-tv’s, smartphones, tablets en media-spelers.

Dit is afhankelijk van de landen en de zenders die worden aangeboden. Er zijn zenders die legaal zijn en andere niet.

Het is onwaarschijnlijk dat jij een boete krijgt als je gebruik maakt van een illegaal IPTV-abonnement. Het is vrijwel onmogelijk om de eindgebruiker te traceren en bovendien niet interessant om de eindgebruiker te beboeten. Dus hier hoef je je geen zorgen over te maken.

Ja, het is mogelijk om verschillende live sportevenementen te bekijken. Hierbij moet je denken aan voetbal, Formuler 1, wielrennen, basketbal, honkbal, vechtsporten.

Wij bieden verschillende zenders aan van Ziggo sport, Sky Sports, ESPN, Viaplay, BEINsports, UFC en nog veel meer.

De prijs van IPTV varieert afhankelijk van het pakket dat je neemt. Gemiddeld kost het omgerekend ongeveer 8 euro per maand. Bekijk onze: IPTV abonnementen

Ja, het is mogelijk om IPTV op meerdere apparaten tegelijkertijd te kijken. Hiervoor heb je wel een bundel-pakket nodig. Zorg er wel voor dat je internetverbinding snel genoeg is.

IPTV levert televisie via internet, terwijl normale televisie via kabel of satelliet wordt geleverd. Met een IPTV abonnement heb je een veel ruimer aanbod in zenders. Ook wordt er content aangeboden van verschillende streamingsdiensten zoals Netflix, Apple, Amazon prime, Hulu, HBO Max, videoland en nog veel meer. Zie ook: De ontwikkelingen van digitale televisie via het internet.

Ja, de meeste zenders kun je via het systeem 24 tot 72 uur terugspoelen. Daarnaast heb je met de juiste IPTV ontvangers de de mogelijkheid om op te nemen en terug te kijken op elk gewenst moment.

Nee, IPTV betekend Internet Protocol Television. Wel is het mogelijk om programma’s live op te nemen en zonder internet terug te kijken.

Voordat je IPTV koopt is het zeker aan te raden om wat kennis op te doen. Op deze manier weet je wat je kunt verwachten en wat de voor en nadelen zijn. Zo kom je niet voor verassingen te staan. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

26 reacties op “De 10 meest gestelde vragen omtrent IPTV, Bekijk ze hier!”

 1. Ik heb op mijn tv de IPTV Smarters app gebruikt via een andere aanbieder. Wel eens problemen gehad met Viaplay, haperen van een uitzending.
  Kan ik Pandora ook gebruiken via deze app of is een andere app stabieler?

 2. Ik heb geen smart tv, kan ik dan kijken met een iptv box? Je kan op verschillende apparaten kijken, kan ik dan buitenshuis ook op mijn ipad kijken of heb ik 2 abonnementen nodig? Je zou kunnen kiezen voor een bundel maar hoe kan dit besteld worden want op jullie site staan prijzen van 1 tot 12 maanden

  • Hallo Angela,

   Als je geen smart-TV hebt dan heb je inderdaad een IPTV ontvanger nodig.

   Je kunt met 1 abonnement op 1 apparaat tegelijkertijd kijken. Wel kun je 1 abonnement afzonderlijk van elkaar gebruiken op meerdere apparaten. Wat veel klanten doen is een abonnement gebruiken op hun TV en op hun smartphone, zo kun je ook TV kijken op je smartphone als je bijvoorbeeld weg van huis bent.

   Wil je op meerdere apparaten tegelijkertijd kunnen kijken dan hebben wij bundel pakketten:

   2x 12 maanden 169 euro
   3x 12 maanden 199 euro

   Deze kun je via de mail bestellen.

   • Gerard,
    Ik zie dat je verschillende gegevens moet aanleveren én nodig hebt om met 1 abo op meerdere apparaten, niet gelijktijdig, te kunnen kijken.
    Hoe krijg ik voor elkaar dat ik bijv. een abonnement voor mijn smart tv aanschaf (mac-adres) en via dat abo dan ook later op mijn smartfoon kan kijken (middels inloggen via een account)?

    • Hallo Casper,

     In de meeste gevallen krijg je bij ons de login gegevens (Username, password en Url / m3u) Deze kun je op een onbeperkt aantal apparaten gebruiken zolang er maar op 1 apparaat gekeken wordt en in hetzelfde land. Wil je op meerdere apparaten tegelijkertijd kunnen kijken dan heb je een bundel pakket nodig.

 3. Hey Gerard,
  Is het aangeraden om toch een iptv ontvanger te gebruiken zoals de z11 pro max voor een beter kwaliteit op mijn smart tv of maakt dat niet zoveel uit? En is de iptv nog up to date na de grote vangst door de overheid? Ik wou net de z11 procmax bestellen maar zag dag die uitverkocht is, komt ie nog snel op voorraad?

  • Hallo Yassine,

   Helaas is de Formuler Z11 pro max tijdelijk niet mee leverbaar er is ook geen zicht op de nieuwe levering.
   Wat je wel kunt doen is deze elders bestellen waarna wij je kunnen helpen met het installeren.

  • Hallo John,

   Ik heb zelf geen ervaring met dit model. Is het mogelijk om een portal url in te stellen in de TV app die erop staat? Zo ja, dan is het hoogst waarschijnlijk mogelijk!

 4. Hallo ik heb een 1 maand abonnement genomen maar die is verlopen
  wil graag 3 maanden bestellen maar lukt niet op contact formulier
  Ik hoor graag van u

  • Hallo,

   Je kunt een nieuwe bestelling plaatsen via de link hieronder, vervolgens kun je in de notities vermelden: ” Verlenging (bestelnummer)” Dan komt het helemaal in orde. Daarnaast kun je ook een e-mail sturen.

   Bekijk: IPTV abonnementen

   Met vriendelijke groet,

   Gerard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *