10 meest gestelde vragen omtrent IPTV, Bekijk ze hier!

10 meest gestelde vragen omtrent IPTV

Voordat je overstapt naar een IPTV provider komen er hoogst waarschijnlijk verschillende vragen in je op. In dit artikel worden belangrijke vragen als de prijzen, vereisten, risico, installatie etc besproken. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice

IPTV staat voor Internet Protocol Television, een technologie waarmee televisiezenders via internet verbindingen worden geleverd. Bekijk ook: Wat is IPTV en hoe werkt het?

Nee, IPTV is alleen beschikbaar op apparaten met internetverbinding, zoals smart-tv’s, smartphones, tablets en media-spelers.

Dit is afhankelijk van de landen en de zenders die worden aangeboden. Er zijn zenders die legaal zijn en andere niet.

Het is onwaarschijnlijk dat jij een boete krijgt als je gebruik maakt van een illegaal IPTV-abonnement. Het is vrijwel onmogelijk om de eindgebruiker te traceren en bovendien niet interessant om de eindgebruiker te beboeten. Dus hier hoef je je geen zorgen over te maken.

Ja, het is mogelijk om verschillende live sportevenementen te bekijken

De prijs van IPTV varieert afhankelijk van het pakket dat je neemt. Gemiddeld kost het omgerekend ongeveer 8 euro per maand. Bekijk onze: IPTV abonnementen

Ja, het is mogelijk om IPTV op meerdere apparaten tegelijkertijd te kijken. Hiervoor heb je wel een bundel-pakket nodig. Zorg er wel voor dat je internetverbinding snel genoeg is.

IPTV levert televisie via internet, terwijl normale televisie via kabel of satelliet wordt geleverd. Met een IPTV abonnement heb je een veel ruimer aanbod in zenders. Ook wordt er content aangeboden van verschillende streamingsdiensten.

Ja, de meeste zenders kun je via het systeem 24 tot 72 uur terugspoelen. Daarnaast heb je met de juiste IPTV ontvangers de de mogelijkheid om op te nemen en terug te kijken op elk gewenst moment.

Nee, IPTV betekend Internet Protocol Television. Wel is het mogelijk om programma’s live op te nemen en zonder internet terug te kijken.

Voordat je IPTV koopt is het zeker aan te raden om wat kennis op te doen. Op deze manier weet je wat je kunt verwachten en wat de voor en nadelen zijn. Zo kom je niet voor verassingen te staan. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice.